Zhurnal - Agjenci e lajmeve

Zhurnal.mk

Gjellë me patate dhe kërpudha

Ka mundësi që BDI të pranojë zgjedhje të reja
Tërmeti i lë pa shtëpi dy familje
Profesori Kadriu: Bisedime intensive, javën që vjen
Gjellë me patate dhe kërpudha

Përbërësit

PËR 7 PORCIONE
500gr kërpudha
3 patate
2 karrota
1/2 preshi
1 gotë oriz
2 speca
2 grushta magdanoz
Krip
piper i zi
vaj

Hapat

1. Fillimishtë pastojmë të gjitha perimet, pastaj i coptojmë

2. Nxejmë vajin në një tenxhere, vendosim preshin, specat dhe kërpudhat, i fërgojmë ato derisa shohim që janë zbutur, pastaj shtojmë orizin, dhe i përziejmë derisa ato të fërgohen mirë.

3. Shtojmë 10 gota ujë të nxehtë, pastaj vendosim patatet e coptuara, e lëm të zihet derisa patatet të zbuten, shtojmë krypë che piper të zi sipas shijes

4. Pak para heqjes nga zjarri shtojmë magdanozin në të dhe e përziejmë ngadal gjellën.

 08.01.2017, 10:22  | L.E. | 1,078 i lexuar

 

© ZHURNAL.mk

 Më tepër 


MARKETINGU    |    IMPRESUM    |    KONTAKT    |    ARKIVA

COPYRIGHT 2016 ZHURNAL
Të gjitha të drejtat e përmbajtjes në këtë portal janë të rezervuara.
Ndalohet ribotimi i përmbajtjes (lajmeve dhe të gjitha shkrimeve të tjera) pa lejen me shkrim të portalit "Zhurnal".
Çdo përdorues publik i përmbajtjes sonë pa autorizimin e posaçëm nga "Zhurnal" rrezikon të ballafaqohet me ligjin.