« Vizita e presidentit Meta dhe komisionerit Hahn, flasin analistët » Partitë shqiptare të shfrytëzojnë momentin, të ecin rrugës së SHBA dhe BE-së
BE dhe NATO do të ngelin "ëndërr" për Maqedoninë nëse nuk zgjidhen problemet kolektiv..
« Analizë » Pribe, kërkon vullnet politik për ta ndarë politikën nga gjyqësori
Arka shtetërore nga e hëna "hapet" në Parlament
Gjellë me patate dhe kërpudha

Përbërësit

PËR 7 PORCIONE
500gr kërpudha
3 patate
2 karrota
1/2 preshi
1 gotë oriz
2 speca
2 grushta magdanoz
Krip
piper i zi
vaj

Hapat

1. Fillimishtë pastojmë të gjitha perimet, pastaj i coptojmë

2. Nxejmë vajin në një tenxhere, vendosim preshin, specat dhe kërpudhat, i fërgojmë ato derisa shohim që janë zbutur, pastaj shtojmë orizin, dhe i përziejmë derisa ato të fërgohen mirë.

3. Shtojmë 10 gota ujë të nxehtë, pastaj vendosim patatet e coptuara, e lëm të zihet derisa patatet të zbuten, shtojmë krypë che piper të zi sipas shijes

4. Pak para heqjes nga zjarri shtojmë magdanozin në të dhe e përziejmë ngadal gjellën.

"Kopjimi i kësaj përmbajtjeje ose një pjese të saj pa ndonjë marrëveshje të arritur me redaksinë e ZHURNAL.mk, do të thotë se pranoni kushtet për kopjim, të cilat janë publikuar KËTU."
 08.01.2017, 10:22  | L.E. | 1,965 i lexuar

 

© ZHURNAL.mk

MË TË LEXUAR
Tragjedi e rëndë në Tetovë, vdes një vajzë e vogël
U nda me të fejuarin pak ditë përpara dasmës, Big Mama tregon arsyet
Një fshat në Zvicër ofron 70 mijë franga për të huajt që janë të gatshëm të jetojnë aty, të paktën për një dekadë!
A flet deklarata e Ziadin Selës që ASH ka humbur Ministrinë e Shëndetësisë?!
Ja si është zgjidhur skandali mes Maqedonisë dhe Serbisë për agjentin serb
 


MARKETINGU    |    IMPRESUM    |    KONTAKT    |    ARKIVA

AGJENCIA E LAJMEVE "ZHURNAL"


Shkup, R. Maqedonisë
Fon: 02 3217 815
E-mail: info @ zhurnal.mk

maqedoniakosovashqiperiabotaekonomikronikasportkultureshowbizteknologji
© 2017 ZHURNAL
Të gjitha të drejtat e përmbajtjes në këtë portal janë të rezervuara.
Ndalohet ribotimi i përmbajtjes (lajmeve dhe të gjitha shkrimeve të tjera) pa lejen me shkrim të portalit "Zhurnal".
Çdo përdorues publik i përmbajtjes sonë pa autorizimin e posaçëm nga "Zhurnal" rrezikon të ballafaqohet me ligjin.