ZHURNAL.MK ZHURNAL.KS ZHURNAL.AL
Receta
Gurabija me shegë
gurabiaa.jpg

Përbërësit

1 vezë

1 gotë të çajit sheqer

1 gotë të çajit sheqer i kaftë.

1 vanilje

125 gr gjalpë

2 gota miell

1 lugë të çajit Pluhur pjekje

1 gotë të çajit çokollatë copëza

1 gotë të çajit shegë

Hapat

1 Gjalpin, vezën dhe sheqerin e përzieni në një enë, ia shtoni vaniljën, pluhur pjekjën dhe miellin.

2 Së fundmi ia shtoni shegën dhe copëzat e çokollatës, gurabijat i formoni dhe i rëndisni në tepsi.

3 Tepsinë e vëni në furrë për pjekje në temperaturë 180 gradë celsius për 15 minuta.

4 Gurabijat me shegë duhet të pjekën pak, andaj do të jenë më të buta.

Ju bëftë mirë!

 

"Kopjimi i kësaj përmbajtjeje ose një pjese të saj pa ndonjë marrëveshje të arritur me redaksinë e ZHURNAL.mk, do të thotë se pranoni kushtet për kopjim, të cilat janë publikuar KËTU."
 07.12.2017, 12:39  | L.E. | 1,046 i lexuar

 

© ZHURNAL.mk

MARKETINGU    |    IMPRESUM    |    KONTAKT    |    ARKIVA
AGJENCIA E LAJMEVE "ZHURNAL"
Fon: 02 3217 815, E-mail: info @ zhurnal.mk
© 2018 Agjencia e lajmeve "ZHURNAL"
Të gjitha të drejtat e përmbajtjes në këtë portal janë të rezervuara. Ndalohet ribotimi i përmbajtjes (lajmeve dhe të gjitha shkrimeve të tjera) pa lejen me shkrim të portalit "Zhurnal".
Çdo përdorues publik i përmbajtjes sonë pa autorizimin e posaçëm nga "Zhurnal" rrezikon të ballafaqohet me ligjin.
 
<