Gurabija me shegë
receta
Gurabija me shegë

Gurabija me shegë

Përbërësit

1 vezë

1 gotë të çajit sheqer

1 gotë të çajit sheqer i kaftë.

1 vanilje

125 gr gjalpë

2 gota miell

1 lugë të çajit Pluhur pjekje

1 gotë të çajit çokollatë copëza

1 gotë të çajit shegë

Hapat

1 Gjalpin, vezën dhe sheqerin e përzieni në një enë, ia shtoni vaniljën, pluhur pjekjën dhe miellin.

2 Së fundmi ia shtoni shegën dhe copëzat e çokollatës, gurabijat i formoni dhe i rëndisni në tepsi.

3 Tepsinë e vëni në furrë për pjekje në temperaturë 180 gradë celsius për 15 minuta.

4 Gurabijat me shegë duhet të pjekën pak, andaj do të jenë më të buta.

Ju bëftë mirë!

© ZHURNAL 07.12.2017, 12:39 | L.E. | 1,490 I LEXUAR
"Kopjimi i kësaj përmbajtjeje ose një pjese të saj pa ndonjë marrëveshje të arritur me redaksinë e ZHURNAL.mk, do të thotë se pranoni kushtet për kopjim, të cilat janë publikuar KËTU."