ZHURNAL.MK ZHURNAL.KS ZHURNAL.AL
Ibraimi: Rikonstruimi i Qeverisë jo për shkaqe kualitative, por politike
« E fundit » Bie "peshku i madh", Gruevski dënohet me 2 vite burg

 

Receta
Tavë e përzier
tave.jpg

Përbërësit

3,5 lugë të gjellës gjalpë

3,5 lugë të gjellës miell

750 ml qumësht

1 lugë të çajit kripë

1 lugë të çajit Biber i zi

50 gr djathë

½ makarona

50 gr përshutë

PËRMBI

100 gr djathë cheddar

Hapat

1 Makaronat zieni, pas zierjës kulloni, furrën ndezeni në temperaturë 180 gradë celsius.

2 Në një tavë shkrinë gjalpin, shtoni miellin dhe fërgoni pak të dyja.

3 Qumështin ia shtoni dalë nga dalë së bashku me kripën, biber e zi dhe muskatën e bërë nerende.

4 Pastaj ia shtoni djathin, makaronat, përshutën e prerë. Enën e pjekjës e vëni për pjekje rreth 10 minuta, e merrni nga furra ia shtoni cheddar djathin dhe e vëni prap në furrë.

 

"Kopjimi i kësaj përmbajtjeje ose një pjese të saj pa ndonjë marrëveshje të arritur me redaksinë e ZHURNAL.mk, do të thotë se pranoni kushtet për kopjim, të cilat janë publikuar KËTU."
 03.12.2017, 12:09  | L.E. | 1,767 i lexuar

 

© ZHURNAL.mk

MARKETINGU    |    IMPRESUM    |    KONTAKT    |    ARKIVA
AGJENCIA E LAJMEVE "ZHURNAL"
Fon: 02 3217 815, E-mail: info @ zhurnal.mk
© 2018 Agjencia e lajmeve "ZHURNAL"
Të gjitha të drejtat e përmbajtjes në këtë portal janë të rezervuara. Ndalohet ribotimi i përmbajtjes (lajmeve dhe të gjitha shkrimeve të tjera) pa lejen me shkrim të portalit "Zhurnal".
Çdo përdorues publik i përmbajtjes sonë pa autorizimin e posaçëm nga "Zhurnal" rrezikon të ballafaqohet me ligjin.
 
<