« Analizë » Zoti Zaev mileti do mirëqenje sociale e jo “ajrosje” të Qeverisë
A do të shkrihet Besa e Gashit në PDSH-në e Thaçit?
Allagjozovski: Është rritur mbështetja për “synetime” në emër të kulturës shqiptare n..
« Esnafi i Kulturës » Të rishikohet ose të shpallet i pavlefshëm programi vjetor i Ministrisë së Kulturës
Revani klasike
revanni.jpg

Përbërësit:

3 vezë,

1 gote jogurt,

gjysme gote vaj vegjetal,

1 gote sheqer,

1 gote bollgur,

1 gote miell,

1 Pluhur pjekje,

lëkurë portokalli.

 

Për sherbet:

3 gota sheqer,

3 gota ujë,

gjysme lëng limoni.

 

Përgatitja:

Vezët dhe sheqerin i përziejmë mirë, pas përzierjës së nevojshmë ia shtojmë përbërësit e tjerë.

Glazurën e përgatitur e derdhim në tepsinë e lyer me vaj dhe e vëmë në furrë për pjekjë në temperaturë 190 gradë celsius derisa të skuqet.

Për sherbet, ujin dhe sheqerin e derdhni në një tenxhere dhe e zieni rreth 5-10 minuta, pastaj ia shtoni lëngun e limonit.

Sherbetin ia derdhni revanis së ftohur, revanin e zbukuroni me kokos dhe e preni në copa.

 

"Kopjimi i kësaj përmbajtjeje ose një pjese të saj pa ndonjë marrëveshje të arritur me redaksinë e ZHURNAL.mk, do të thotë se pranoni kushtet për kopjim, të cilat janë publikuar KËTU."
 09.11.2017, 11:28  | L.E. | 2,466 i lexuar

 

© ZHURNAL.mk

MË TË LEXUAR
Adelina i bën "hyzmet" burrit me pixhame me "Minnie Mouse" (Video)
Adelina Tahiri: Dashuria nuk njeh moshë, fe e as rracë, e lumtur që jam shtatzëne!
I vdekuri ngritë dorën lartë, "çmendet" mjeku
A do të shkrihet Besa e Gashit në PDSH-në e Thaçit?
Geta Beqa nuk di të ndalet, këtë herë ua tregon të pasmet teksa ushtron
 

 


MARKETINGU    |    IMPRESUM    |    KONTAKT    |    ARKIVA

AGJENCIA E LAJMEVE "ZHURNAL"


Shkup, R. Maqedonisë
Fon: 02 3217 815
E-mail: info @ zhurnal.mk

maqedoniakosovashqiperiabotaekonomikronikasportkultureshowbizteknologji
© 2018 ZHURNAL
Të gjitha të drejtat e përmbajtjes në këtë portal janë të rezervuara.
Ndalohet ribotimi i përmbajtjes (lajmeve dhe të gjitha shkrimeve të tjera) pa lejen me shkrim të portalit "Zhurnal".
Çdo përdorues publik i përmbajtjes sonë pa autorizimin e posaçëm nga "Zhurnal" rrezikon të ballafaqohet me ligjin.