« Analizë » Zaev dhe Gruevski nuk kanë fare dallim, e sidomos kur janë në pyetjet të drejtat e sh..
Qytetarët e Maqedonisë para shtetit janë “anëtarësuar” në BE
Rasti "Talevska", Gjykata shkelë parimin e proporcionalitetit
Maqedonia nga një “oazë” e përgjimeve në një “histori” europiane
Revani klasike
revanni.jpg

Përbërësit:

3 vezë,

1 gote jogurt,

gjysme gote vaj vegjetal,

1 gote sheqer,

1 gote bollgur,

1 gote miell,

1 Pluhur pjekje,

lëkurë portokalli.

 

Për sherbet:

3 gota sheqer,

3 gota ujë,

gjysme lëng limoni.

 

Përgatitja:

Vezët dhe sheqerin i përziejmë mirë, pas përzierjës së nevojshmë ia shtojmë përbërësit e tjerë.

Glazurën e përgatitur e derdhim në tepsinë e lyer me vaj dhe e vëmë në furrë për pjekjë në temperaturë 190 gradë celsius derisa të skuqet.

Për sherbet, ujin dhe sheqerin e derdhni në një tenxhere dhe e zieni rreth 5-10 minuta, pastaj ia shtoni lëngun e limonit.

Sherbetin ia derdhni revanis së ftohur, revanin e zbukuroni me kokos dhe e preni në copa.

 

"Kopjimi i kësaj përmbajtjeje ose një pjese të saj pa ndonjë marrëveshje të arritur me redaksinë e ZHURNAL.mk, do të thotë se pranoni kushtet për kopjim, të cilat janë publikuar KËTU."
 09.11.2017, 11:28  | L.E. | 2,465 i lexuar

 

© ZHURNAL.mk

MË TË LEXUAR
« Skandaloze » Të punësuar në Ministrinë e punës dhe politikës sociale këndojnë, kërcejnë dhe pijnë alkool (Video)
Pas thashethemeve për vdekjen e Sylvester Stallone, reagon vëllai i tij
« ABUZIMI NË KULTURË S'KA FUND » Edhe komuna e Kërçovës ndan 240.000 mijë denarë shoqatës së famshme `Art` nga Tetova (DOKUMENT)
Kështu e quan Bebe Rexha grimerin e famshëm shqiptar
Publikoi foto nudo të 18 vjeçares, qytetarit nga Ohri i ngritet padi penale
 

 


MARKETINGU    |    IMPRESUM    |    KONTAKT    |    ARKIVA

AGJENCIA E LAJMEVE "ZHURNAL"


Shkup, R. Maqedonisë
Fon: 02 3217 815
E-mail: info @ zhurnal.mk

maqedoniakosovashqiperiabotaekonomikronikasportkultureshowbizteknologji
© 2018 ZHURNAL
Të gjitha të drejtat e përmbajtjes në këtë portal janë të rezervuara.
Ndalohet ribotimi i përmbajtjes (lajmeve dhe të gjitha shkrimeve të tjera) pa lejen me shkrim të portalit "Zhurnal".
Çdo përdorues publik i përmbajtjes sonë pa autorizimin e posaçëm nga "Zhurnal" rrezikon të ballafaqohet me ligjin.