ZHURNAL.MK ZHURNAL.KS ZHURNAL.AL
Ibraimi: Rikonstruimi i Qeverisë jo për shkaqe kualitative, por politike
« E fundit » Bie "peshku i madh", Gruevski dënohet me 2 vite burg

 

Receta
Tiramisu pa vezë
tiramisuuu.jpg

Përbërësit

2 mascarpone

1 qumësht

1 shllag krem

1 biskota

kakao

kafe

 

Hapat

1 Mascarponën e përzieni me qumësht në një enë, krem shllagun, kakaon ia shtoni dhe e përzieni glazurën.

2 Biskotat i lyeni me kafe dhe i rëndisni në një enë, pas kafës biskotat i lyeni me kremin e përgatitur, dy herë e përsërisëm mënyrën e vendosjës së biskotave.

3 Krem shllagun e përzieni me qumësht dhe e vendosim në torbë për shtyrdhje.

4 Tiramisun e zbukurojmë me krem shllag dhe kafe, e premë në copa të vogla dhe e vendosim në frigorifer për ftohje të qëndroj rreth 2 orë.

Ju bëftë mirë!

 

"Kopjimi i kësaj përmbajtjeje ose një pjese të saj pa ndonjë marrëveshje të arritur me redaksinë e ZHURNAL.mk, do të thotë se pranoni kushtet për kopjim, të cilat janë publikuar KËTU."
 13.11.2017, 11:13  | L.E. | 2,345 i lexuar

 

© ZHURNAL.mk

MARKETINGU    |    IMPRESUM    |    KONTAKT    |    ARKIVA
AGJENCIA E LAJMEVE "ZHURNAL"
Fon: 02 3217 815, E-mail: info @ zhurnal.mk
© 2018 Agjencia e lajmeve "ZHURNAL"
Të gjitha të drejtat e përmbajtjes në këtë portal janë të rezervuara. Ndalohet ribotimi i përmbajtjes (lajmeve dhe të gjitha shkrimeve të tjera) pa lejen me shkrim të portalit "Zhurnal".
Çdo përdorues publik i përmbajtjes sonë pa autorizimin e posaçëm nga "Zhurnal" rrezikon të ballafaqohet me ligjin.
 
<