Zhurnal - Agjenci e lajmeve

Zhurnal.mk

Kofshë pule të mbushura

Fuqia e partive shqiptare u dobësua, por zgjedhjet krijuan rast për kthesë ?!
« LSDM befason: » BE synon të hap bisedimet e anëtarësimit me Maqedoninë (?!)
VMRO-DPMNE me dredhi vazhdon sulmet ndaj Zaevit për platformën shqiptare
Kofshë pule të mbushura

Përbërësit:

6 kofshë pule
200 gr. djath kaçkavall
200 ml. senf
150 gr. djathë
50 gr. përshutë
Krip
piper i zi
100 ml. ujë
100 ml. vaj

Përgatitja:

Kofshët e pulës i zgjedhim nga më të mëdha, pastrojmë dhe largojmë ashtin.

Rrahim me çekan kuzhine, kriposim, piperosim.

Pjesët e mishit të kriposura dhe piperosura, lyejmë me mustardë. Shtojmë kaçkavallin e grirë në copëza të vogla, djathin e grirë, përshutën e grirë dhe palosim në formë roleje.

Roletë nga mishi i pulës i radhisim në tavë të lyer me vaj, shtojmë ujin dhe vajin dhe mbulojmë më foli alumini.

Pjekim në furrë në 170 gradë, derisa të marrin ngjyrë të kuqrremtë.

Ndërkohë lagim përsipër me lëngun që leshon mishi gjatë pjekjes, pastaj në fund largojmë alufolien dhe lëmë edhe për 10 minuta në 200 gradë.

Servojmë me sallatë të bollshme me perime.

 11.01.2017, 11:19  | L.E. | 1,278 i lexuar

 

© ZHURNAL.mk

 Më tepër 


MARKETINGU    |    IMPRESUM    |    KONTAKT    |    ARKIVA

AGJENCIA E LAJMEVE "ZHURNAL"

Dimitrie Cupovski 4/2-11
Shkup, R. Maqedonisë
Fon: 02 3217 815
E-mail: info @ zhurnal.mk

maqedoniakosovashqiperiabotaekonomikronikasportkultureshowbizteknologji
© 2017 ZHURNAL
Të gjitha të drejtat e përmbajtjes në këtë portal janë të rezervuara.
Ndalohet ribotimi i përmbajtjes (lajmeve dhe të gjitha shkrimeve të tjera) pa lejen me shkrim të portalit "Zhurnal".
Çdo përdorues publik i përmbajtjes sonë pa autorizimin e posaçëm nga "Zhurnal" rrezikon të ballafaqohet me ligjin.