Gurabija me copëza çokollate
receta
Gurabija me copëza çokollate

Gurabija me copëza çokollate

Përbërësit

125 gr gjalpë

1 vezë

1 gotë nisheste

gjysmë gote sheqer pluhur

1 lugë Pluhur pjekje

1 lugë të çajit vanilje

miell

1 lugë të çajit çokollatë

Hapat

1 Vaniljën, gjalpin, sheqerin dhe vezët i përzieni në një enë, ia shtoni nishestën, pluhur pjekjën dhe miellin dalë nga dalë.

2 Do ta përfitoni një brumë të butë, së fundmi ia shtoni copëzat e çokollatës.

3 Me lugë të akullorës merrni nga glazura dhe i vendosni tek letra e pjekjës.

4 Gurabijat i vëni në furrë për pjekje në temperaturë 170 gradë celsius.

Ju bëftë mirë!

© ZHURNAL 11.11.2017, 10:56 | L.E. | 3,262 I LEXUAR
"Kopjimi i kësaj përmbajtjeje ose një pjese të saj pa ndonjë marrëveshje të arritur me redaksinë e ZHURNAL.mk, do të thotë se pranoni kushtet për kopjim, të cilat janë publikuar KËTU."