"Çelsin" e Tetovës, Gostivarit e Strugës e ka votuesi
Ganiu i bindur se do të fitojë në rrethin e dytë
Ja këshilltarët e ri të Komunës së Çairit
« Analistët » LSDM-ja fuqishëm do të mbështet BDI-në raundin e dytë
Sheqerpare me lajthi
embe_1.jpg

Përbërësit

150 gr gjalpë

2 te bardha te vezes

gjysmë gote sheqer pluhur

gjysmë gote bollgur

1 gotë të çajit lajthia

1 vanilje

1 Pluhur pjekje

3 gota miell

PËR SHERBET

3 gota ujë

2 gota sheqer

disa pika lëng limoni

 

Hapat

1 Gjalpin e vendosim në një enë dhe e përziejmë më dorë, pastaj ia shtojmë të bardhët e vezës.

2 Përbërësit e tjerë të mbetur ia shtojmë përzierjës së vezës dhe gjalpit, nga kjo glazurë fillojmë të formojmë sheqerpare.

3 Sheqerparet i lyejmë më të kuqët e vezës dhe i vëmë në furrë për pjekje.

4 Pas pjekjës përmbi ia derdhim sherbetin e ftohtë dhe copëzat e lajthisë.

Ju bëftë mirë!

"Kopjimi i kësaj përmbajtjeje ose një pjese të saj pa ndonjë marrëveshje të arritur me redaksinë e ZHURNAL.mk, do të thotë se pranoni kushtet për kopjim, të cilat janë publikuar KËTU."
 07.10.2017, 10:34  | L.E. | 2,061 i lexuar

 

© ZHURNAL.mk

 Më tepër 

MË TË LEXUAR
Aksident fatal, vdes një grua nga Maqedonia 
« Analistët » LSDM-ja fuqishëm do të mbështet BDI-në raundin e dytë
Ja këshilltarët e ri të Komunës së Çairit
Big Mama: Me traktor do të shkoj nuse
Big Mama prezanton motrën: Ajo ka ditën e veçantë (Foto)
 


MARKETINGU    |    IMPRESUM    |    KONTAKT    |    ARKIVA

AGJENCIA E LAJMEVE "ZHURNAL"


Shkup, R. Maqedonisë
Fon: 02 3217 815
E-mail: info @ zhurnal.mk

maqedoniakosovashqiperiabotaekonomikronikasportkultureshowbizteknologji
© 2017 ZHURNAL
Të gjitha të drejtat e përmbajtjes në këtë portal janë të rezervuara.
Ndalohet ribotimi i përmbajtjes (lajmeve dhe të gjitha shkrimeve të tjera) pa lejen me shkrim të portalit "Zhurnal".
Çdo përdorues publik i përmbajtjes sonë pa autorizimin e posaçëm nga "Zhurnal" rrezikon të ballafaqohet me ligjin.