« Analizë » Hetimi ndërkombëtar për "Kumanovën", rikthen besimin mes popujve në Maqedoni
Bejli: Ndihmova që të fillohet debat publik në temë korrupsioni
Disa përmendore nga "Shkupi 2014" dëshmi materiale të mundshme në procedurat
Kumbaro: Nga pikëpamja e kulturës, Shqipëria është më afër se kurrë me Maqedoninë
Mish qengji i pjekur në jogurt
mish_2.jpg

Përbërësit:

▪ 1 kg mish qengji tul nga shpatullat,

▪ 400 ml jogurt,

▪ 800 ml ujë,

▪ 250 g oriz,

▪ 5 vezë,

▪ 1 lugë erëza të përziera,

▪ vaj, kripë, piper i bluar i zi

 

Përgatitja:

Ujin vendoseni në tenxhere dhe qiteni mishin e qengjit që të zihet.

Në një enë rezistuese nga zjarri paraprakisht qiteni orizin e pastruar dhe qitni ujë nga uji i vluar i mishi.

Shtoni erëzat e përziera dhe piqni 15 minuta në 180 gradë Celsius.

Thyeni vezët me pirun, shtoni jogurtin dhe bashkoni.

Nxirreni enën rezistuese nga furra, nëpër oriz rendisni mishin e zier dhe qitni përzierjen e vezëve dhe jogurtit.

Kthejeni enën në furrë dhe piqeni edhe 30 minuta në të njëjtën temperaturë.

Gjellën shërbejeni të ngrohtë./Telegrafi/

 

Loading...
"Kopjimi i kësaj përmbajtjeje ose një pjese të saj pa ndonjë marrëveshje të arritur me redaksinë e ZHURNAL.mk, do të thotë se pranoni kushtet për kopjim, të cilat janë publikuar KËTU."
 10.10.2017, 11:08  | L.E. | 1,658 i lexuar

 

© ZHURNAL.mk

MË TË LEXUAR
Nuhiu, ministri që darkat luksoze i shtroi në sofrat e të varfërve, të njejtën e bën edhe si zëvendës-ministër
« Analizë » A priten arrestime të reja?!
Është zgjedhur kryetari i Këshillit Komunal në Tetovë
Pranohet akuza e PSP-së, Alimi dhe Guri do të gjykohen
Edhe pas 200 ditësh qeverisjeje, gjuha shqipe ende jo zyrtare
 

 


MARKETINGU    |    IMPRESUM    |    KONTAKT    |    ARKIVA

AGJENCIA E LAJMEVE "ZHURNAL"


Shkup, R. Maqedonisë
Fon: 02 3217 815
E-mail: info @ zhurnal.mk

maqedoniakosovashqiperiabotaekonomikronikasportkultureshowbizteknologji
© 2017 ZHURNAL
Të gjitha të drejtat e përmbajtjes në këtë portal janë të rezervuara.
Ndalohet ribotimi i përmbajtjes (lajmeve dhe të gjitha shkrimeve të tjera) pa lejen me shkrim të portalit "Zhurnal".
Çdo përdorues publik i përmbajtjes sonë pa autorizimin e posaçëm nga "Zhurnal" rrezikon të ballafaqohet me ligjin.