Zhurnal - Agjenci e lajmeve

Zhurnal.mk

Gjellë me patate dhe kërpudha

Jens Stoltenberg: Ka nënshkrime të mjaftueshme për qeveri të re
BDI, LSDM dhe LR PDSH pjesë e saj
Të sëmurë e me 12 fëmijë apelojnë për ndihmë
Gjellë me patate dhe kërpudha

Përbërësit

PËR 7 PORCIONE
500gr kërpudha
3 patate
2 karrota
1/2 preshi
1 gotë oriz
2 speca
2 grushta magdanoz
Krip
piper i zi
vaj

Hapat

1. Fillimishtë pastojmë të gjitha perimet, pastaj i coptojmë

2. Nxejmë vajin në një tenxhere, vendosim preshin, specat dhe kërpudhat, i fërgojmë ato derisa shohim që janë zbutur, pastaj shtojmë orizin, dhe i përziejmë derisa ato të fërgohen mirë.

3. Shtojmë 10 gota ujë të nxehtë, pastaj vendosim patatet e coptuara, e lëm të zihet derisa patatet të zbuten, shtojmë krypë che piper të zi sipas shijes

4. Pak para heqjes nga zjarri shtojmë magdanozin në të dhe e përziejmë ngadal gjellën.

 08.01.2017, 10:22  | L.E. | 1,184 i lexuar

 

© ZHURNAL.mk

 Më tepër 


MARKETINGU    |    IMPRESUM    |    KONTAKT    |    ARKIVA

AGJENCIA E LAJMEVE "ZHURNAL"

Dimitrie Cupovski 4/2-11
Shkup, R. Maqedonisë
Fon: 02 3217 815
E-mail: info @ zhurnal.mk

LajmeBotaEkonomiKronika e zezëSportKulturëShowbizTeknologjiOPINIONMedicina
© 2017 ZHURNAL
Të gjitha të drejtat e përmbajtjes në këtë portal janë të rezervuara.
Ndalohet ribotimi i përmbajtjes (lajmeve dhe të gjitha shkrimeve të tjera) pa lejen me shkrim të portalit "Zhurnal".
Çdo përdorues publik i përmbajtjes sonë pa autorizimin e posaçëm nga "Zhurnal" rrezikon të ballafaqohet me ligjin.