Zhurnal - Agjenci e lajmeve

Zhurnal.mk

Gjellë me brokoli, kërpudha dhe mish pule

Hajdutët i vjedhin edhe pllakat e mermerit nga varret e të vdekurve!
Kush është Afrim Gashi të ofendojë Ziadin Selën?
A po e përgadit BDI Artan Grubin për drejtor të qendrës për menaxhim me kriza?!
Gjellë me brokoli, kërpudha dhe mish pule

Përbërësit

1 copë mesatare mish gjoks pule
20 pjesë lule brokoli
1 qepë
10 kërpudha
200 ml ajkë
80 ml qumësht
50 gr djath parmesan
Krip
Piper te zi
4 lugë vaj



Përgaditja
1
Mishin e pules e coptojmë ne pjesë të vogla e kryposim, e vendosim piper sipas shijes, pastaj e fërgojmë në tigan derisa të mer ngjyrë ari.

2
Pulen e fërguar e largojmë nga tigani, pastaj në të njëjtin tigan, fërgojmë qepët dhe kërpudhat e fërguara, i fërgojmë derisa shohim që qepa është zbutur.

3
Mishin e pules e kthejmë në tigan, shtojmë dhe brokolin , masën e fërgojmë prapë për 10 minuta, duke e përzier herë pas herë.

4
Masës në tigan ia shtojmë qumështin dhe ajken, pak krypë dhe piper të zi, pastaj e lëm të ziej për 15 minuta.

5
Pasi ta kemi larguar tiganin nga zjari, ia shtojmë djathin e grirë në rende.

6
Pas kësaj gjella e përgaditur është e gatshme për servim.

 10.01.2017, 16:07  | L.E. | 1,529 i lexuar

 

© ZHURNAL.mk

 Më tepër 


MARKETINGU    |    IMPRESUM    |    KONTAKT    |    ARKIVA

AGJENCIA E LAJMEVE "ZHURNAL"

Dimitrie Cupovski 4/2-11
Shkup, R. Maqedonisë
Fon: 02 3217 815
E-mail: info @ zhurnal.mk

LajmeBotaEkonomiKronika e zezëSportKulturëShowbizTeknologjiOPINIONMedicina
© 2017 ZHURNAL
Të gjitha të drejtat e përmbajtjes në këtë portal janë të rezervuara.
Ndalohet ribotimi i përmbajtjes (lajmeve dhe të gjitha shkrimeve të tjera) pa lejen me shkrim të portalit "Zhurnal".
Çdo përdorues publik i përmbajtjes sonë pa autorizimin e posaçëm nga "Zhurnal" rrezikon të ballafaqohet me ligjin.