KE përshëndet miratimin e Ligjit për Amnisti
Spasovski i revoltuar për ligjin e amnistisë
Kryqi i Kuq dhe sektori i biznesit, projekte për kategoritë e rrezikuara të qytetarëve
Ndryshimet kushtetuese, Sela: Zaev u shndërrua në një kryeministër nacionalist
Ligji për mbrojtjen e Vodnos do të miratohet vitin e ardhshëm
Ekspertët grekë të bindur në ratifikimin e Marrëveshjes së Prespës
Sugarevski: Gjatë këtij viti fillon ndërtimi i autostradës Shkup-Bllacë
Filipçe: Të lënduarit në Leskoc do të sillen në Maqedoni
Pavlopulos: Nuk do të pranojmë interpretim sipas dëshirës për Marrëveshjen e Prespës
Ministria e Punëve të Jashtme paralajmëron punësim të diplomatëve të rinj
ASHMAA do të publikojë shpallje që të kërkojë zëvendës të drejtorit Zoran Trajçevski
Me ndihmën e OSBE-së, Kuvendi do ta përforcojë pozicionin e tij kushteutes
"Pajtimi" midis integrimit dhe amnistisë së manipuluar!?
Në rastin “Titanik” janë treguar fletëpagesa me donacione nga VMRO-DPMNE
Boshnjakovski: Qeveria nuk ndërhyn në punën e gjyqësorit, qëllimi i amnistisë është pajtimi
Bushamaui: Marrëveshja e Prespës, lajm i vetëm i mirë nga Evropa për këtë vit
Ligji për amnisti, pret nënshkrimin e Ivanovit
Sugareski: Së shpejti fillon ndërtim i 1.3 kilometrave të para të autostradës Shkup-Bllacë
Najçevska: Bekteshi me ligjin e ri për tregjet e gjelbërta kufizon të drejtat e qytetarëve, dëmton buj
Deputeti Arnaudov ende mendohet nëse do të dërgojë kërkesë për amnisti
Angellov: Tani e kam kuptuar se Maqedonia u takon edhe shqiptarëve
ZHURNAL TV
VIDEO LAJME
OPINION
KOSOVA
SHQIPERIA
BOTA
EKONOMIA
KRONIKA
SPORT
SHOWBIZ
KULTIRË
MEDICINA
TEKNOLOGJI
AUTO