Trajanov: Sikur të isha drejtor i BSP-së, Gruevski nuk do kishte mund të ikte
Detaje dhe foto Kryeministri hungarez me aeroplan privat e mori Gruevskin nga aeroporti i Beogradit!
Lajmi i fundit Autobusi me nxënës të shkollave të mesme del nga rruga, ka të lënduar
Pacientët vdesin duke pritur kirurgët
Mungesë kuadri në kopshte, Carovska: Miratohet punësimi i 1200 personave
Me ryshfet Gruevski e ka kaluar kufirin Maqedoni-Shqipëri
Në vitin 2019 rikostruohet autostrada Tetovë-Gostivar
Largimi i të rinjve, problemi kryesor i vendit
Maja Moraçanin: Kontrolle të shtuara në kapacitet industriale kundër ndotjes
Gjoba prej 200 euro për ndotësit
Gjykata themelore Shkupi 1: Kabineti i Ivanovit të sqarojë pse kërkon shënim zyrtar
Ndryshime në kushtetutë për diasporën
UT iu bashkëngjit aksionit për dhurimin e gjakut
Mjekët privat në protesta para Fondit për sigurim shëndetësor
Prezantohet propozim-buxheti për vitin 2019
Zbatohen tërësisht 27 nga 72 aktivitete për reforma në administratë
Qeveria e Hungarisë: As shteti dhe as autoritetet hungareze nuk e kanë ndihmuar Gruevskin ta lëshojë M
Reisul Ulema H. Sulejman ef. Rexhepi u prit nga Ministri i Arsimit dhe Shkencës z. Arbër Ademi
Niveli i ndotjes së ajrit, sërish alarmant
Hahn: Maqedonia ka përparuar në sundimin e së drejtës
Demiraj: Gruevski krimet nuk i bëri i vetëm, por në bashkëpunim me Mihajllkovin dhe Jankullovskën
“Pengesat fizike nuk janë pengesë për sukses”, gjithëpërfshirje konkrete, jo vetëm fjalë
Aktivistët kërkojnë shfrytëzimin e transportit publik, ngrohjes qendrore dhe karburanteve ekologjike
Muaremi: Po hetohen edhe funksionerë të qeverisë aktuale
ZHURNAL TV
VIDEO LAJME
OPINION
KOSOVA
SHQIPERIA
BOTA
EKONOMIA
KRONIKA
SPORT
SHOWBIZ
KULTIRË
MEDICINA
TEKNOLOGJI
AUTO